Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ankara Yangın Son Dakika - Ankara'da Hastanede Yangın - Son Dakika _ 10.07.2019 23:19 | son güncelleme:

Ankara Yangın Son Dakika - Ankara'da Hastanede Yangın - Son Dakika _ 10.07.2019 23:19 | son güncelleme:. Türkiye'nin en iyi haber sitesi. Ankara yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Saat 19.30 sıralarında çıkan yangın, ankara büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonrası 23.30 sularında kontrol altına alındı. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı.

10.07.2019 23:19 | son güncelleme: Ankara'da 2 katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi.

Ankara'da Büyük Yangın, Dumanlar Her Yerden Göründü - Son ...
Ankara'da Büyük Yangın, Dumanlar Her Yerden Göründü - Son ... from foto.sondakika.com
29 mart 2019, cuma 10:19 son güncelleme: Ankara yangın hakkında son haberler. Makas atan trafik canavarı dükkana daldı. Yangın ankara'da sıklıkla kullanılan alışveriş merkezinin hemen yakınında bulunuyor. En son ankara yangın haberleri anında burada. Haberler yaşam haberleri son dakika: Ankara'daki tüm son dakika haberlerini sayfamızda görebilirsiniz whatsapp haber hattı _0530 935 06 88_ @ankaradasondakika #ankara. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı.

Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı.

Park halindeki minibüste çıkan yangın üç aracı kül etti. Türkiye'nin en iyi haber sitesi. Yangın ankara'da sıklıkla kullanılan alışveriş merkezinin hemen yakınında bulunuyor. Hdp il binası önünde 'evlat nöbeti' ikinci haftasında. Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ankara yangın haberi, ankara son dakika yangın, kızılcahamam yangın haberi keçiören belediyesi, kızlarpınarı caddesi'nde bir binada meydana gelen yangın sonrası. İsrail bir filistinliyi şehit etti. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Alınan son dakika haberine göre, olay yerine gelerek incelemelerde bulunan ve yetkililerden yangına ilişkin bilgi alan ankara valisi şahin. Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Ankara'da iki gecekondu yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Ankara yangın haberi, ankara son dakika yangın, kızılcahamam yangın haberi keçiören belediyesi, kızlarpınarı caddesi'nde bir binada meydana gelen yangın sonrası. Yangın plazanın üstüne doğru devam ediyor. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Alınan son dakika haberine göre, olay yerine gelerek incelemelerde bulunan ve yetkililerden yangına ilişkin bilgi alan ankara valisi şahin.

Son dakika haberi: Ankara'da korkutan yangın
Son dakika haberi: Ankara'da korkutan yangın from www.kadinlarduysun.com
İlk gelen bilgilere göre en az 3 kişi hayatını kaybetti. 10.07.2019 23:19 | son güncelleme: Makas atan trafik canavarı dükkana daldı. Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. 29 mart 2019, cuma 10:19 son güncelleme: Başkentte bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Hdp il binası önünde 'evlat nöbeti' ikinci haftasında. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı.

Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor.

Mhp iki partiyi resmen sildi! Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Türkiye'nin en iyi haber sitesi. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Yangın ankara'da sıklıkla kullanılan alışveriş merkezinin hemen yakınında bulunuyor. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Saat 19.30 sıralarında çıkan yangın, ankara büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonrası 23.30 sularında kontrol altına alındı. Ankara yangın haberleri ve ankara yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. 10.07.2019 23:19 | son güncelleme: Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. İlk gelen bilgilere göre en az 3 kişi hayatını kaybetti.

Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. Ankara'da iki gecekondu yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Ankara'daki tüm son dakika haberlerini sayfamızda görebilirsiniz whatsapp haber hattı _0530 935 06 88_ @ankaradasondakika #ankara. En son ankara yangın haberleri anında burada. Park halindeki minibüste çıkan yangın üç aracı kül etti.

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'nde yangın paniği - Son ...
Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'nde yangın paniği - Son ... from idora.gazetevatan.com
Haberler yaşam haberleri son dakika: Saat 19.30 sıralarında çıkan yangın, ankara büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonrası 23.30 sularında kontrol altına alındı. Ankara'daki tüm son dakika haberlerini sayfamızda görebilirsiniz whatsapp haber hattı _0530 935 06 88_ @ankaradasondakika #ankara. Yangın sırasında, çarşıda bulunan çok sayıda kişi binadan tahliye edildi. Yangın ankara'da sıklıkla kullanılan alışveriş merkezinin hemen yakınında bulunuyor. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. Ankara yangın haberleri ve ankara yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin.

Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı.

İlk gelen bilgilere göre en az 3 kişi hayatını kaybetti. Haberler yaşam haberleri son dakika: Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Başkentte bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Park halindeki minibüste çıkan yangın üç aracı kül etti. Ankara'da iki gecekondu yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Yangın ankara'da sıklıkla kullanılan alışveriş merkezinin hemen yakınında bulunuyor. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı.

Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor yangın son dakika. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı.